Fa bejárati és beltéri ajtók minden mennyiségben

Fa beltéri ajtók

Fa beltéri ajtók

Beltéri ajtók többnyire lucfenyőből készülnek, de egyre népszerűbb a borovifenyő, mely réteg ragasztott és teljesen görcsmentes. Ezt a faanyagot akkor szoktuk javasolni, ha vizesblokkok, vagy éppen fűtés nélküli helyiségek ajtajaként fog funkcionálni.

   

Forgalmazunk szabványméretre gyártott ajtókat, de minden ajtót teljes mértékben az Ön igényeihez alakítunk. Az ajtók tokszigeteléssel is elláthatóak, a helyiségek közötti légmozgás csökkentése végett.

Beltéri ajtó típusaink:

  • Hagyományos nyíló ajtó, ami szinte minden háztartásban előfordul.
  • Tolóajtó, mely a falsíkra vagy a falba futhat.
  • Harmonikaajtó, de ne gondoljanak egyből a vékony műanyag harmonikaajtókra. Az ajtólapot 2, 3 vagy négy felé lehet osztani, illetve egy oldalra vagy két oldalra nyitható változatban is lehet kérni.

   

Az ajtóinkat küszöbbel lehet szerelni, mely általában keményfából készül és további fém borítással is el tudjuk látni kérés esetén. Automata küszöbbel is kérhetőek ajtóink, mely az ajtó becsukásakor ereszkedik a padlóra.

Ha egyedi méretre gyártott ajtót szeretne javasoljuk, hogy faanyagnak a borovifenyőt válassza, könnyebb megmunkálhatósága és tartósabb, szebb felülete miatt.
A bontás és a falazás körülményes és fáradalmas munka, melyet megspórolunk Önnek azzal, hogy méretre gyártjuk a választott ajtót felár nélkül.

Válasszon széles szín és üveg kínálatunkból!Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük